Условия за връщане в 14 дневен срок

Закупен продукт от dresura.bg може да бъде върнат в 14 дневен срок от датата на получаване само при следните условия:

  • Продукта трябва да бъде в цял вид (устройство, кутия и аксесоари) и да отговаря на състояние „неразличим от нов“:

Да не е употребяван, както и да няма следи от употреба (нарушена опаковка, надраскана повърхност на устройството и неговите аксесоари).

  • Купувачът трябва да приложи товарителницата издадена от куриера при получаване на продукта, тя удостоверява датата на направената от него покупка
  • Прикачена гаранционна карта с попълнени данни, както и попълнен „Формуляр за връщане на продукт в 14 дневен срок“ (формулярът се намира на гърба на гаранционната карта)

Процедурата по връщането на продукт в 14 дневен срок е следната:

  1. Попълнете данните си в гаранционната карта, както и формулярът за връщане на продукт в 14 дневен срок (формулярът се намира на гърба на гаранционната карта).
  2. Изпратете продукта до офисът на Еконт от който сте го получили (можете да видите офисът на товарителницата).
  3. Продукта ще бъде прегледан от нашият технически екип в срок от 3 до 7 работни дни за да установим неговото състояние.
  4. Ако продукта отговаря на състояние „неразличим от нов“ в 30 дневен срок ще преведем сумата сумата по банков път на посочената от вас банкова сметка.

*Всички транспортни разходи по връщането на продукт са за сметка на купувача, ако те не бъдат заплатени при изпращане ще бъдат удържани при възвръщането на сумата.

*Задължително лицето, което получава възвърнатата сума по банков път трябва да бъде същото, което е закупило продукта.

*При установяване на състояние несъответстващо с „неразличим от нов“ ще се свържем с купувача за уточнение на неговите данни за доставка за да изпратим продукта обратно, като транспортните разходи са за сметка на купувача.

Важно:

Законовото връщане на стока в 14 дневен срок е предвидено единствено и само за случаи в които купувача не е разопаковал и/или използвал продукта.

Продукта се приема единствено и само в неизползван и неразличим от нов вид.

В случай, че купувача е разопаковал и използвал батерия от комплекта за тест или с друга цел (важи за моделите със сменяеми батерии), батерията се превръща в негова собственост и се заплаща от негова страна.

Отказва се връщане на продукт, който е бил изпратен от Доставчика работещ и в изправен вид, но се връща неработещ или в неизправен вид (нарушена опаковка, външен вид, липсващ аксесоар или детайл от комплекта).

Отказва се връщане на използвани продукти, които са били експлоатирани и/ или слагани на врата на куче.

Дефектирали продукти се приемат само за гаранционно обслужване.

DRESURA.BG
Logo
Количка